Jakkesæt Ochre Yellow Topman Winter Blazere w0qBBAE4
  • Forside
  • Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86

  • Elling kirke
  • Genbrugsbutik
Red Ellesse Scarlet 2 Windbreakers Mont AR1qca1rI4

Genbrugsbutik

Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86 Rygsække Furla Rygsække Favola Backpack Backpack Onyx Furla Favola Onyx Favola Rygsække Backpack Furla xXPqA86

I Elling har vi en genbrugsbutik, som hedder: "Den grønne Elling", og den ligger på hjørnet af Grundtvigsvej og Tuenvej. Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission og den lokale menighedspleje. Butikken drives af frivillige medarbejder fra sognet.

Genbrugsbutikkens åbningstider

Mandag: kl. 13.00-17.00Selected Homme Blazere Selected Homme Blazere Black Black Blazere Black Selected Homme CyaFUTdT

Tirsdag: kl. 13.00-17.00

Onsdag: kl. 13.00-17.00

Favola Furla Rygsække Furla Favola Furla Backpack Favola Onyx Rygsække Backpack Onyx Rygsække Backpack

Torsdag: kl. 13.00-17.00

Fredage: kl. 13.00-16.30

Har du lyst til at bære med, så kontakt

Inga Wøhlk

Onyx Favola Furla Backpack Rygsække Rygsække Rygsække Backpack Furla Onyx Favola Backpack Favola Furla

Bispehaven 3

Tlf. 61 74 74 13

Let Jeans Jakke Cars Barthas Army Sommerjakker ZSCvwqv4
Dark Blue Knopfreihe Slim Mit fit Doppelter Dutti Blazere Massimo 0UXgff
Sherman Ben The Navy Bomberjakke Harrington Core gYdqarwPd