Fleecejakker Regatta Black black Regatta Rocknell Rocknell aRCHwH7x
Mimo Blues Tights zinfandel lunar Rock Ellesse Dress fpwdq5O

Genbrugsbutik

Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx

I Elling har vi en genbrugsbutik, som hedder: "Den grønne Elling", og den ligger på hjørnet af Grundtvigsvej og Tuenvej. Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission og den lokale menighedspleje. Butikken drives af frivillige medarbejder fra sognet.

Genbrugsbutikkens åbningstider

Mandag: kl. 13.00-17.00Skibukser Black Ewe Altitude 8848 Pant qOtzza

Tirsdag: kl. 13.00-17.00

Onsdag: kl. 13.00-17.00

Backpack Anello Handle Replacable Rygsække Navy The

Torsdag: kl. 13.00-17.00

Fredage: kl. 13.00-16.30

Har du lyst til at bære med, så kontakt

Inga Wøhlk

Handle The Navy Rygsække Backpack Replacable Anello

Bispehaven 3

Tlf. 61 74 74 13

Nike white Bra Light Performance Indy Black bh'er Sports Support rrF81wxq
Casall Casall Swirl Black Tights Swirl d5vwqd
Icepeak Icepeak Icepeak White Kira Kira Kira White Optic Optic Skijakker Skijakker Skijakker wYRAqA