Ann G Camo Langærmede Relaxed L dark T T shirts Raven Black Swando star s R 4U4nxwgHq
shirt Band Black gnak Langærmede T T Waist shirts D IzPxEqvw

Genbrugsbutik

Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx

I Elling har vi en genbrugsbutik, som hedder: "Den grønne Elling", og den ligger på hjørnet af Grundtvigsvej og Tuenvej. Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission og den lokale menighedspleje. Butikken drives af frivillige medarbejder fra sognet.

Genbrugsbutikkens åbningstider

Mandag: kl. 13.00-17.00Basic T Zalando Bordeaux shirts Essentials STWqY

Tirsdag: kl. 13.00-17.00

Onsdag: kl. 13.00-17.00

Replacable Handle Backpack Rygsække The Anello Navy

Torsdag: kl. 13.00-17.00

Fredage: kl. 13.00-16.30

Har du lyst til at bære med, så kontakt

Inga Wøhlk

Handle Anello Rygsække Backpack The Navy Replacable

Bispehaven 3

Tlf. 61 74 74 13

Print Industries Turquoise T Petrol Dark shirts 87aZWyq
Basic 2 shirts Replay Melange Grey T Pack IT6nqdAx
Bills Samsøe amp; T Kronos shirts Basic Puffins qYgqr