Högl Sneakers High Sneakers Sneakers High Högl Högl Högl High High Sneakers drOfd
Sneakers Bershka Elastischem Mit High Schaft YtZxtqgpw8

Genbrugsbutik

Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx

I Elling har vi en genbrugsbutik, som hedder: "Den grønne Elling", og den ligger på hjørnet af Grundtvigsvej og Tuenvej. Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission og den lokale menighedspleje. Butikken drives af frivillige medarbejder fra sognet.

Genbrugsbutikkens åbningstider

Mandag: kl. 13.00-17.00Of Of Sneakers Glory Puma Puma Blaze Glory Blaze wPEx1

Tirsdag: kl. 13.00-17.00

Onsdag: kl. 13.00-17.00

Replacable Backpack Rygsække The Handle Navy Anello

Torsdag: kl. 13.00-17.00

Fredage: kl. 13.00-16.30

Har du lyst til at bære med, så kontakt

Inga Wøhlk

Handle Rygsække Replacable Anello Navy Backpack The

Bispehaven 3

Tlf. 61 74 74 13

Gioseppo Gioseppo Gioseppo Sneakers Gioseppo Gioseppo Sneakers Sneakers Sneakers Sneakers 0PIwXqTB
Hub High Subway Hub Subway Sneakers w7rgPnq7x
Trase Shoes Dc Skatesko Dc Shoes REOY1tqww