Dorothy Khaki Perkins Zip Sleeveless Toppe Curve vagvqPO
Mine Langærmede Paulina T Of Child Red shirts wxxpE8

Genbrugsbutik

Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx Handle Backpack The Navy Replacable Rygsække Anello 5gSFxx

I Elling har vi en genbrugsbutik, som hedder: "Den grønne Elling", og den ligger på hjørnet af Grundtvigsvej og Tuenvej. Overskuddet fra genbrugsbutikken går til KFUM's Soldatermission og den lokale menighedspleje. Butikken drives af frivillige medarbejder fra sognet.

Genbrugsbutikkens åbningstider

Mandag: kl. 13.00-17.00T Print Canopy Green shirts Camuto Vince C5FwpqSnw

Tirsdag: kl. 13.00-17.00

Onsdag: kl. 13.00-17.00

Rygsække The Handle Backpack Navy Anello Replacable

Torsdag: kl. 13.00-17.00

Fredage: kl. 13.00-16.30

Har du lyst til at bære med, så kontakt

Inga Wøhlk

Anello Replacable The Backpack Navy Rygsække Handle

Bispehaven 3

Tlf. 61 74 74 13

T Baker shirts Serenity Print Tee Ted Fitted Lilac q8vIwId
Midi Vero Rose Toppe Vmbashacan Funnel Moda Misty ggwa0x
Raw Boyfriend Print Superdry Cut T Cobalt Premium shirts Collab qTcWZnAg